Casa Adosada en Primera Línea de Golf en venta en Azahara II

1.795.000 €
4 4
Descripción del inmueble

Inbäddat i den lyxiga stadsdelen Nueva Andalucía, är denna tillflyktsort designad för att frossa i en pittoresk enklav med det finaste sällskapet. Detta eleganta radhus erbjuder gott om utrymme. Utomhus har den en enorm terrass med ett täckt galleri och glasräcken för oförglömliga utomhusgrillningar med golfutsikt. Från denna öppna plats går en spiraltrappa upp till ett rymligt soldäck, perfekt för att njuta av Medelhavets strålar. Nedanför, en annan terrass med ett bekvämt vardagsrum inbjuder till avkoppling nära gräsmattan.

Rymden är också i centrum i huset, med enkla linjer och vidsträckta fönster som inbjuder till en av Nueva Andalucías mest hisnande och signaturvyer: La Concha och frontlinjen av Aloha Golf, banan som utvecklats av den berömda spanska designern Javier Arana, som också skapade El Saler i Valencia och El Prat i Barcelona. En neutral färgpalett samexisterar med ädla material som marmor och trä, medan utrymmena suddar ut gränser för att tillåta frihet i njutning.

Layouten underlättar flytande rörelser och integrerar sömlöst ett rymligt vardagsrum med en matplats och ett öppet kök utrustat med allt du behöver för att laga mat i sällskap med dina nära och kära och ett glas vin. Välutrustad, med gott om förvaringsutrymme för att hålla allt harmoniskt, den har en ö med en bar och stolar som sätter scenen för oförglömliga stunder. På samma våning finns även ett elegant badrum.

För att säkerställa vila och avskildhet ligger sovrummen på nedre plan i trädgårdshöjd. Där delar två rum med terrass och utsikt över golfbanan ett bekvämt och förfinat badrum klätt i marmor och lyxiga detaljer som skapar ett oklanderligt utrymme. Mastersviten är mycket mer än ett sovrum. Den har också tillgång till terrassen och en enorm klädkammare designad i trä med ett rymligt badrum.

Men eftersom det här huset är gjort för att njuta av gott sällskap, har det förutom de tre sovrummen och de tre badrummen ett exklusivt pensionat som vänder sig till både sällskapliga sammankomster och privata retreater. Gästerna kommer att känna sig som hemma i denna fristad utrustad med ett litet kök, vardagsrum och badrum. Samtidigt lockar den gemensamma poolen, mot en bakgrund av majestätiska berg, för uppfriskande dopp mitt i det fantastiska landskapet.

Huset kan avnjutas året runt, tack vare golvvärme under vintern och den centraliserade luftkonditioneringen. Och det bästa är att du kan njuta av komfort medan du tar hand om planeten, tack vare solpanelerna som utnyttjar kraften från den underbara solen som lyser upp denna kust. Njut av sofistikering, hemautomation, avancerad finish och tillgång till förstklassiga bekvämligheter; upptäck den ultimata medelhavslivsstilen i denna exklusiva gemenskap.

Referencia M548809 Tipo de propiedad Casa Adosada Localidad Nueva Andalucía Dormitorios 4 Baños 4 Construido 217 m² Terraza 151 m² IBI 1.478 € / año Basura 180 € / año Comunidad 430 € / mes
Características
A un Paseo de Todos Servicios Aire Acondicionado Calefacción Cerca de Colegios Cerca del Parque Doble Acristalamiento Estilo Moderno Jardín Privado Piscina Primera Línea de Golf Suelo Radiante Vistas a la Montaña Vistas al Golf
¿Desea ver esta propiedad?
Visite esta propiedad en persona o por videochat antes de que se venda
Nueva Andalucía, Marbella
Lugares próximos
Contactar REAS
Alexandra Stjernström
REAS
Av. Pilar Calvo, Local 1-4
29660 Marbella
Viviendas similares
Property FAQ's
Esta propiedad tiene 4 habitaciones.
Descubra todas las características principales de esta propiedad Clic aquí para obtener más información.
El tamaño de la construcción de esta propiedad es 217m².
REAS no ha facilitado el número de plazas de aparcamiento. Por favor, contactar el agente directamente.
Esta propiedad está a la venta por
1.795.000 €.
ANUNCIADO POR
Alexandra Stjernström
Contact Agent
Alexandra Stjernström